Een trekking in Nepal is weer toegestaan, mits gevaccineerd (of een negatieve testuitslag) en aantoonbaar een ziektekostenverzekering die de kosten van covid dekt. Voor de meest actuele informatie… ga naar de reis app van onze overheid en naar de website van de “Nepal Tourism Board”:

https://trade.welcomenepal.com/wp-content/uploads/2021/10/PROTOCOL-OCT-04.jpg   

Trekkings in de jaren 2020 en 2021 en begin 2022 zijn niet mogelijk geweest. Dat is voor onze gidsen en dragers een grote ramp, want geen werk betekent geen inkomsten.

Maar nu … kan het weer!

Klik voor meer tips en informatie…

Ons aanbod

 • Poon Hill & Chitwan
  14 dagen

  Een korte reis voor mensen met weinig tijd, die toch veel van Nepal mee willen maken.

  De trekking naar het fameuze uitzichtpunt Poon Hill omvat vijf dagen lopen naar een hoogte van 3200 meter en is licht gemiddeld qua zwaarte. Vervolgens enkele dagen in het Chitwan National Park. Een relaxdag in Pokhara en overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 965,- p.p.

  Bekijk reis
 • Pike Peak
  16 dagen

  Deze trekking naar de Pike Peak omvat 8 dagen lopen en twee reisdagen. Hij is gemiddeld zwaar, is niet heel hoog en gaat regelmatig over heuvelruggen met mooie uitzichten. Vanaf de Pike Peak een prachtig uitzicht op de hoge Himalaya-toppen. Overnachtingen in “homestay”, dus primitieve omstandigheden, maar wel dicht bij het dagelijkse Nepalese leven. Daarnaast in deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 1150,- p.p.

  Bekijk reis
 • Manaslu Circuit
  18 dagen

  De trekking om de Manaslu heen omvat elf dagen lopen en twee reisdagen. Hij is gemiddeld zwaar en gaat geleidelijk omhoog tot de pas van 5100 meter, waardoor je goed kunt acclimatiseren.

  Deze trekking is vergelijkbaar met het Annapurna-rondje, maar heeft sterk onze voorkeur. Daarnaast in deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 1300,- p.p.

  Bekijk reis
 • Langtang
  21 dagen

  Deze trekking door het Langtangdal, door de Gosainkund en het Helambugebied omvat 14 dagen lopen en één reisdag. Hij is gemiddeld zwaar, met een uitzichtpunt aan het einde van het Langtangdal op 5000 meter, een pas in de Gosainkund op 4700 meter en in het Helambugebied zuidwaarts naar Kathmandu veel heuvelruggen met mooie uitzichten.

  Daarnaast bevat deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 1050,- p.p.

  Bekijk reis
 • Kanchenjunga
  28 dagen

  Deze trekking omvat 18 dagen lopen en 5 reisdagen, is redelijk zwaar en is een prachtige tocht als je van hoge bergen houdt en wilt lopen in een zeer afgelegen en weinig toeristisch gebied. Heen lopen we de zuidoost route en terug de noordwest route. Aan de noordkant komen we dik boven de 5000 meter.

  Daarnaast bevat deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 1650,- p.p.

  Bekijk reis
 • Everest Base Camp & Gokyo
  28 dagen

  Het summum van de Nepalese Himalaya, mooier krijg je het niet. Maar je moet er wel wat voor doen: Een lange, pittige trekking over 2 hoge passen naar Gokyo (Ri) en naar het Everest Base Camp. Alle 4 rond de 5400 meter hoogte. En als je dan nog puf hebt naar Kala Patar, nog een stukkje hoger. Totaal 20 dagen lopen en 3 reisdagen.

  Daarnaast bevat deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 1500,- p.p.

  Bekijk reis
 • Annapurna Base Camp
  17 dagen

  Deze trekking omvat negen dagen lopen en twee reisdagen, is gemiddeld qua zwaarte en is een prachtig alternatief voor het Annapurna-rondje. Via Poon Hill loop je naar het  Annapurna Base Camp met een geweldig uitzicht rondom op de toppen van de Annapurna’s en de Machhapuchhare.

  Daarnaast in deze reis overnachting(en) en sightseeing in Kathmandu en in Bhaktapur.

  Prijs: € 975,- p.p.

  BEKIJK REIS
 • Annapurna Circuit
  16 dagen

  Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw de meest populaire trekking in Nepal, al is het rondje door de inmiddels aangelegde wegen al lang geen rondje meer. Het blijft echter, door de afwisseling van verschillende landschappen, een buitengewoon mooie tocht, met als hoogtepunt de Thorung La op 5416 meter. Deze trekking is gemiddeld zwaar en de reis omvat 7 dagen lopen, 4 reisdagen, 2 dagen in Kathmandu en 1 in Pokhara.

  Prijs: € 1050,- p.p.

  BEKIJK REIS